Evde Sağlık Hizmetleri 2018 Yılı Eğitim Ve Genel Bilgilendirme Toplantısı
29 Haziran 2018

11.04.2018-13.04.2018 tarihlerinde Seyhan Devlet Hastanesi Baraj yolu Ek Binası toplantı salonunda Evde Sağlık Hizmetleri modüler eğitimi ve Evde Sağlık Kalite Standartları genel bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yard. Sayın Gülender TÜLÜ, Özellikli Sağlık Hizmetleri Uzmanı Sezen EKİNCİ ve bağlı tüm Evde Sağlık birimlerimizde hizmet sunan   personellerimiz katılmıştır.

Toplantı da ; Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörü Uzm. Dr. Cengiz ÇELİK  tarafından Evde Sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış, Personellerin görüş ve önerileri alınmıştır.
2018 Yılı Eğitim Planı doğrultusunda eğitimler gerçekleştirilmiştir.
Hizmet Kalite Standartları hakkında bilgilendirmeler yapılmış bu çerçevede hazırlanan dokümanlar tanıtılmıştır.
Durum değerlendirmeleri yapılarak sunulan hizmetin kalitesini arttırmak için neler yapılabileceği konularında bilgi alış verişlerinde bulunulmuştur.

• egitimtoplantilari (2).jpg
  • egitimtoplantilari (5).jpg