Evde Sağlık Hizmetleri 2018 yılı 2. Komisyon Toplantısı Yapıldı
29 Haziran 2018

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında; 2018 yılının ikinci “Evde Sağlık Hizmetleri” Komisyon toplantısı, 21.03.2018 tarihinde saat 15.00 de İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı Toplantı Salonunda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Orhan GÖRGÜLÜ başkanlığında,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülender TÜLÜ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı,. Dr. Ufuk DEMİRDÜZEN, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Reyhan MAZI, Özellikli Sağlık Hizmetleri Uzmanı Sezen EKİNCİ, Şehir Has. ESH Sor. Hekimi Dr. Mustafa AY, Yüreğir Devlet Hastanesi ESH Sor. Hekimi Dr. Betül AY’ ın katılımı ile Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Uzm Dr. Cengiz ÇELİK’İN koordinasyonunda ve sekretaryasında gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Evde Sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ile ilgili İl ESH Koordinatörünün bilgilendirme yapması ile başlamıştır. Toplantıda, Kamu Hastanelerimiz bünyesinde yürütülmekte olan Evde sağlık hizmetlerini, il genelinde ulaşılabilir, eşit, etkin , verimli, kaliteli  bir sağlık hizmeti anlayışı içerisinde  sunmak  ve sürdürebilmek doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması, Evde Sağlık hizmetlerinde görevli personel sayısı, çalışma koşulları , personellerin memnuniyet düzeyini arttırma konularında  neler yapılabilinileceği görüşülmüştür.

• komisyontoplantisi (3).jpg
  • komisyontoplantisi (2).jpg